Kramsunkatu 5, Jyväskylä. Liput 5 € ovelta.

Vihdoin Jyväskylässä saa kiljua! Tarjolla rokkia ja punkkia laidasta laitaan. Paikallisen Yheksän Euron Pikavipin kaveriksi saapuu oululainen Saa kiljua. Liput vitosen, mut saapi maksaa enemmänki jos on varaa. Aikataulut tarkentuu myöhemmin.

Liput 5 € ovelta (käteinen tai MobilePay)
Aikataulu tarkentuu myöhemmin.
BYOB eli oma juomat, paikalla ei oo anniskelua/myyntiä.

SAA KILJUA (Oulu)

Saa kiljua on kokeneiden muusikkokaverusten musiikillinen puuhamaa, jossa punk ei kuole koskaan ja rokki on pahimmillaankin parasta. Melodista punkkia soittavan bändin lyriikat liikkuvat kaljanjuonnista masennukseen ja päivänpolitiikasta absurdeihin tarinoihin.

Musiikillisesti monipuolinen bändi on saanut vaikutteita hyvin erityylisiltä punkbändeiltä (mm. NOFX, Pelle Miljoona, Descendents, No Shame, Rancid, The Distillers, Turnstile). Tyylillisesti yhtyeen musiikki on perinteistä melodista punkkia, jossa on kuitenkin myös koukkuja ja vaihtelua.

Vuoden 2023 aikana yhtye on keikkaillut eri puolella Suomea ja esiintyi kesällä mm. seuraavilla festareilla: Qstock, Hässäkkä-Päivät, Kyyvesi Punk, Ostarifestari. Keväälle 2024 bändi on buukattu soittamaan mm. Indie-Iltamiin.

Kuuntele: https://saakiljua.fi/kuuntele/
FB: https://facebook.com/saakiljua
TT: https://www.tiktok.com/@saakiljua
IG: https://www.instagram.com/saakiljua/

YHEKSÄN EURON PIKAVIPPI (Jyväskylä)

Tällä rahalla saa nyt tämmöstä!

Yheksän Euron Pikavippi syntyi kalareissulla marinoituneesta ajatuksesta ja neljän lapsuudenystävän kieroutuneesta huumorintajusta. Majapaikkaansa Jyväskylässä pitävän yhtyeen tuotokset pohjautuvat pääasiassa yhtyeen jäsenten omiin hokemiin ja erinäisiltä reissuilta kertyneisiin kokemuksiin. Tätä musiikillista häröpalloa on vaikea lokeroida yhteen genreen, mutta mainittakoon vaikutteina garage- indie- ja vaihtoehtorock (eritoten tinkimätön klassikkoteos Death by Sexy!).

Yhtyeen ensimmäinen pidempi julkaisu ”Paskat Pojat” julkaistiin 3.2.2023. ”Paskat Pojat” tarjoilee näätäsaundilla laulettuja poppimelodioita, joille luodaan pohjaa leikkisällä riffittelyllä. Albumin tekstit kertovat parikymppisen vähemmän kypsän pojankoltiaisen säälittävästä parisuhde-elämästä ja tyhjiön täyttämisestä alkoholilla. Kappaleiden tekstit kertovat myös ennen kaikkea juhlimisesta, nuoren miehen suurista luuloista ja sekä myös aikuisuuden kipuilusta (vääjäämättömästä aikuisuuden velvollisuuksien kohtaamisen pelosta). Hyppää aikakapseliin ja kovaa ojoa!

Kuuntele: https://open.spotify.com/artist/3agwfUPzGts6KuzD0N3s3n…

IG: https://www.instagram.com/9euronpikavippi/
FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100085572283270
TT: https://www.tiktok.com/@9euronpikavippi