Alakulttuuritalo Kramsu | Kramsunkatu 5, Jyväskylä.
18:30 Doors open, Tickets 5-10 €.

Come and celebrate the start of summer at THAWED OUT!

Schedule:
18:30 Doors
19:00 Jesús DeLorean Väisänen
19:50 HITES
20:40 Otto HC & Tai Pei Faks
21:30 Säätövara

Tickets 5-10 €, depending on wealth.

– Säätövara –
Säätövara on avoimuuteen ja välittömyyteen pyrkivää rock-musiikkia soittava jyväskyläläispumppu, joka juhlistaa tänä kesänä toisen kokopitkän albuminsa julkaisua! Keikoillamme annamme tunteen ja inhimillisyyden viedä sekä itsemme että yleisömme mukanaan, jolloin jokainen keikkamme on hyvän musiikin ohella myös ainutlaatuinen kokemus, jossa tapahtuu aina jotain uutta ja yllättävää

– Otto HC & Tai Pei Faks –
Helsingin Kalliosta noussut pastellipinkki-punkkipändi, täynnä ampiaisia ja vaaleanpunaisia lauluja sekä rakkaudesta, ei rakkaudesta, että kolmannesta, enemmän mysteerisestä asiasta. Lavakarismaa löytyy niin paljon, että suurin osa valuu lahkeista alas. Joten mitä vielä odotat?! Kutsu sinäkin OTTO HC & TAI PEI FAKS kylään!

”siis tehän ootte ihan oikee bändi!” ★★★★
– HC:n mutsi

– HITES –
”kahen markan IDLES” – some guy on TikTok

– Jesús DeLorean Väisänen –
”Rise up with Sexchatology, get down on new theology!”

Reverend Jesús DeLorean Väisänen is the Golden God of STD (Sexually Transmitted Disco). As a part of his Second Cumming, he presents you with the SEXCHATOLOGY 2024 Tour! Filled with fillet shaking grooves and soaring synths, his music will make your hips come to life and boogie like no other! The tour also coincides with the long-awaited re-release of his ”Hot & Hung” double single on May 3rd.

”Get hot, get ready!”