Klo 17-19. Kramsunkatu 5, Jyväskylä.

Creatura järjestää elokuvaillan itsenäisyyspäivänä, jossa katsomme 5 Voiman Vallankumous elokuvan (The 5 Powers Revolution). Elokuva kertoo buddhalaisuuden oppeihin perustuvasta väkivallattomasta vastarinnasta Vietnamin sodan aikaan. Elokuvanäytös järjestetään Yläkulttuuri ry:n tiloissa Kramsunkatu 5:ssä. Tilaisuudessä keräämme vapaaehtoisen kolehdin Yläkulttuuri ry:lle tilojen käytöstä. 

Elokuvan suomenkielinen tekstitys on tehty Creaturan ja 5 Powers LLC:n välisenä yhteistyönä. Vuoden 2016 parhaana elokuvana palkittu elokuva on päivitetty vuodelle 2022, ja se tutkii, kuinka voimme käyttää 5 voimaa uskoa, ahkeruutta, mindfulnessia, keskittymistä ja oivallusta auttamaan sodan lopettamisessa, parantamaan itsemme ja parantamaan planeettamme.

Elokuvan jälkeen pidetään keskustelutilaisuus, jossa keskustellaan väkivallattomasta vastarinnasta sekä Ukrainan ja Gazan tilanteesta. 

Tilaisuuteen on vapaaehtoinen ilmoittautuminen. Toivoisimme osallistujia ilmoittautumaan, jotta voimme laittaa osallistujille informaatiota tilaisuudesta ja tilan säännöistä. 
Ilmoittautumislomake: 
https://forms.gle/wvjxeJ8LKWLWJxu8A