Virtuaaligallerian ”kuukauden taiteilija”: Elokuun Esimerkki aka Anthoni Levonsaari

Hei! Olen Anthoni Levonsaari, turkulaissyntyinen esiintyvä taiteilija ja teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK). Parhaillaan syvennyn taidekasvatuksen maisteriopintoihin Jyväskylän yliopistossa. Jyväskylässä minut tunnetaan varmaankin parhaiten butoh-tanssijana ja -opettajana, mutta jo kauan ennen esittävän taiteen pariin hakeutumista olen työskennellyt graafisena suunnittelijana ja kuvittajana. Muodollista kuvataiteilijan pätevyyttä minulla ei ole, jos kohta kokemusta etenkin piirtämisestä, maalaamisesta ja käsityötaiteesta on kertynyt jo neljältä vuosikymmeneltä. Valitsin Virtuaaligallerian ”esimerkkinäyttelyyn” teoksiani vuosilta 2010–2020. Valintaperusteeni olivat seuraavat: 1) teoksen tuli olla digitoidussa muodossa 2) sen tuli jollakin tavalla ”sykähdyttää” minua ja 3) sen tuli antaa jonkinlainen kuva siitä tyylien ja tekniikoiden kirjosta, jotka olen vuosien varrella omaksunut.

Kotisivut, IG, FB