|

14.4.2023 | Ylämäki-klubi vol 2

Järjestyksessään toinen Yläkulttuuri ry:n Ylämäki-klubi järjestetään tällä kertaa Kulttuuriravintola Ylä-Ruthissa (Seminaarinkatu 19). Esiintymässä on jyväskyläläinen Sumukuu ja oululainen Lammassaari & Kanniainen – Arctic Soulbreeze. Facebook-tapahtuman löydät täältä.

Liput ovelta 10 eur (Yläkulttuuri ry:n jäseniltä 6 eur)
Huom! Soitto alkaa klo 19.00!
Yhteistyössä Yläkulttuuri ry, Kulttuuriravintola Ylä-Ruth ja Musiikinedistämissäätiö.


SUMUKUU

Sumukuu on tuore jyväskyläläinen Indie-bändi, jonka musiikki ottaa vaikutteita jazzin, soulin ja iskelmänkin alueilta. Tervetuloa kuulemaan ja tanssimaan.

LAMMASSAARI & KANNIAINEN – ARCTIC SOULBREEZE

Laulun ja haitarin välinen sävelkielen vuoropuhelu luo intensiivisen tunnelman, jossa kuuluu arktinen sielunvire. Kansainvälisesti palkitun virtuoosihaitaristin ja rock-blues laulajan duo muodostaa yhdessä kokoaan suuremman ja monipuolisen soundin.

Anne-Mari Kanniainen – haitari
Keke Lammassaari – laulu

Linkkejä:
”Lapin Kesä” -single: Spotify / Youtube
Live improvisation: Creation of Kaamos -album.
Rock-iltamat, Mallassauna live


Anne-Mari Kanniainen on oululainen harmonikkataiteilija, freelancemuusikko, säveltäjä ja sovittaja, joka on esiintynyt laajasti kotimaassa ja ulkomailla. Kanniainen on menestynyt lukuisissa harmonikkakilpailuissa niin kotimaassa, kuin kansainvälisesti. Näistä mainittakoon Kultainen harmonikka kilpailun voitto vuonna 2005. Kanniainen on tehnyt 10 albumia, joista viimeisin (Valkean Värit, 2022) on ensimmäinen Kanniaisen omia sävellyksiä sisältävä albumi. Esiintyvät Taiteilijat Ry. myönsi Kanniaiselle vuonna 2010 ”Vuoden viihdetaiteilija”-palkinnon. Kanniainen esiintyy aktiivisesti monen eri genren edustamissa kokoonpanoissa sekä soolona.


Keke Lammassaari on oululainen laulaja, näyttelijä, käsikirjoittaja, säveltäjä&sovittaja. Monialaisesti laulajana ja esiintyjänä toimiva Lammassaari on opiskellut Centria AMK:ssa musiikkia, pääaineenaan laulu, ja draamaa ja on koulutukseltaan musiikkipedagogi. Runoilijana ja taiteilijana palkitun Lammassaaren sävellykset ovat soineet radiokanavilla ja yltäneen myös Etno-Emma ehdokkuuteen vuonna 2017. Keski-Pohjanmaan Liitto palkitsi Lammassaaren 2016 kulttuuripalkinnolla noin kahdenkymmenen vuoden aikana tekemistään esiintymisistä ja kulttuurityöstä palvelukodeissa ja yhteisöissä eri puolella Suomea. Usean eri kokoonpanon kanssa musiikkia julkaissut Lammassaari on kokenut esiintyjä niin laulajana, kuin teatterien näyttämöillä