Voit tukea festivaalia esimerkiksi ostamalla Yläkulttuuri ry:n tukituotteita kansalaistalo Mäkitorpalta (Pitkäkatu 25) sen aukioloaikoina, jotka voit tarkistaa täältä. Tiedotamme aukioloajoissa viikoittain myös yhdistyksen somekanavilla.

Tukituotteen ostamalla autat meitä kattamaan osan festivaalin tuotantokustannuksista. Kiitämme lämpimästi tuestasi!


// You may support the festival by purchasing support products in Mäkitorppa (Pitkäkatu 25) during its opening times, which you can check here. We will notify the opening times weekly on association’s social media as well.

By purchasing a product you’ll help us to cover some of the essential goods and services needed to produce the festival. We thank you for you support!


Taidekortti

Valitse omasi Ella Valkolan sielukkaista taidekorteista. Muistoksi, lahjaksi, tauluksi seinälle… 10×15-kokoiset kortit on lasertulostettu laadukkaalle paperille.

5 € / kpl plus mahdolliset postikulut


Räpäkällä-kestokassit

Vinkeä kestokassi on kätevä kuljettaa, sillä siinä on sisäänommeltu säilytyspussi. Säilytyspussukkaan taiteltuna kassi vastaa kooltaan tuhtia lompakkoa. 

Räpäkällä sujahtaa pussiin, kun sen taittelee leveyssuunnassa kolmeen ja korkeussuunnassa neljään osaan. Läpän kun vielä kääntää reunan päälle, niin johan pysyy sisällä.

Kuva on suuntaa-antava, sillä kukin Räpäkällä on Yksilö.

Materiaali: Uusiokäytetty verho, 100% puuvilla. Huom! Tuote on ommeltu kissataloudessa.

10 € plus mahdolliset postikulut


Kasvit siltana luontooni -hoito

Valitsemme yhdessä tilanteeseesi sopivat yrtit ja valmistamme niistä jalkakylvyn. Jalkakylvyn valmistuessa teen rentouttavan rumpumatkan. Kesto 1,5 h.

Johanna Hurme opiskelee Fytoterapiaa Frantsilassa ja hoidot ovat osa hänen opintojaan.

Tiedustelut ja ajanvaraukset: jhurme3 ( ät ) gmail.com.

20 € (max. 10 kpl)


Soulfull Dance Jam with Hi7eHi7e

Oletko kaivannut syntymäpäiviisi tai muihin juhliin dj:tä soittamaan sielukasta musiikkia? Nyt sinun on mahdollisuus tuoda vaikka olohuoneeseesi dj Hi7e Hi7e:n Soulfull Dance Jam -ilta. Kesto on 2h, jonka aikana tarjoillaan sielukasta musiikkia. (Aika sovitaan yhdessä dj:n kanssa. Tapahtumapaikasta vastaa tilaaja.)

Johanna Hurme opiskelee Fytoterapiaa Frantsilassa ja hoidot ovat osa hänen opintojaan.

Tiedustelut ja ajanvaraukset: jhurme3 ( ät ) gmail.com.

80 € (max. 5 kpl)