|

27.4.2024 | Suomirockia Kramsulla

Alakulttuuritalo Kramsu | Kramsunkatu 5, Jyväskylä. Ovet klo 18:00, vapaa pääsy!

Alakulttuuritalo Kramsun valtaa kolme suomenkielistä yhtyettä ja lauluntekijää. Tiedossa on suuria tunteita, maalailevia maisemia kiippareilla, menevää rokkia ja kaikki suomeksi (vastuu kuulijalla).
Tapahtumaan on vapaa pääsy!

TAHRAT

Tahrat edustaa aitoa ajattelua ja luovaa hulluutta sopivassa suhteessa. Se on kaapannut suomirokin kaanonin, tutkinut sen läpikotaisin ja lopulta lievästi pahoinpidellyt. Sen jälkeen poljentoa on haettu kansanmusiikista, vauhtia metallista ja särmää punkista, unohtamatta kuitenkaan popin häpeilemätöntä melodisuutta. Lopputuloksena on pieni ydinreaktori, josta tiheään pakkautunut energia purskahtelee pidäkkeettömästi.

Tämä viisihenkinen rock-orkesteri esittää omintakeista musiikkiaan energisesti 2000-luvun taitteen vivahteilla.

https://www.tahratyhtye.fi

NYMFIPARAKIITTI

”Viimeisen kerran sä lähdit sateenkaarenpäätä jahtaamaan, etkä tullut takaisin enää koskaan”

Nymfiparakiitti on keväällä 2023 perustettu power-pop/indierock -yhtye, jossa yhdistyy melodisuus, kitaran ja basson tyylikkäät riffittelyt, sekä synth-pianon tunnelmointi. Musiikissa pehmeys ja herkkyys kohtaavat vakavaa sekasortoa. Vaikka sävyt ovatkin paikoitellen melankolisia ja alavireisiä, valonpilkahdukset luovat toiveikkuuden tuntua aika-ajoin. Yhtye on työstänyt ensimmäisiä singlejään alkuvuodesta 2024 ja ensijulkaisu onkin odotettavissa kesään mennessä.

Instagram: https://www.instagram.com/nymfiparakiitti…

VILLE-VEIKKO LIEKKINEN

Ville-Veikko Liekkisen luomuksia voisi kuvailla mielikuvalla talosta, jossa nurkan takana voi yhtä hyvin odottaa jotain inhottavaa, ahdistavaa, julmaa kuin kaunistakin. Tuossa talossa verhojen välistä pilkottava loiste voi olla joko aurinko tai tulipalo.

Liekkisen pienimuotoisia lauluja yhdistää vahva lyriikkavetoisuus ja kaiken taustalla soiva akustinen kitara.
Liekkinen on julkaissut musiikin lisäksi myös kaksi kirjaa. Kolmas, ’Yhteyshäiriö’ -niminen novellikokoelma, on julkaistaan elokuussa 2024.

Liput 0 €
Ovet – 18.00
V-V Liekkinen – 19.00
Nymfiparakiitti – 20.00
Tahrat – 21.00

Tapahtumatiedot Facebookissa.