Tilavuokraus

Alakulttuuritalo Kramsulla on vuokrattavissa seuraavat tilat:

  • Isosali 59 neliötä, tilassa PA
  • Kokoustila, n. 10 hlölle, tila on käytävän laajennus/syvennys.
  • Keittiö

Tilojen vuokrahinta on jäsenille 12 €/h ja ei jäsenille 14 €/h. Lisäksi on mahdollista sopia max. 12 tunnin vuokrauksesta, jolloin vuokrahinnaksi voidaan sopia ns. könttähinta.

Isonsalin PA:han kuuluu neljä aktiivikaiutinta, vahvistin ja mikseri. Lisäksi tilasta löytyy yksi mikkistandi, yksi Shure 58 mikki, yksi aktiivikaiutin. Katso tarkemmat tekniset tiedot laitteista.

Sisätiloissa ja pihalla on arkisin (su-to) hiljaisuus klo 22. Viikonloppuisin (pe-la) on sisätiloissa hiljaisuus klo 02 ja pihalla klo 22. Eli äänen pitäminen tulee viikonloppuna loppua isossasalissa viimeistään klo 02 ja pihalla viimeistään 22.

Paloturvallisuus

Kramsunkadun tiloissa on automaattinen palohälytysjärjestelmä, josta menee hälytys suoran palolaitokselle. Tästä syystä tiloissa ei saa polttaa kynttilöitä, suitsukkeita tai savukkeita tai käyttää savukonetta. Aiheettoman hälytyksen aiheuttamisesta peritään palolaitoksen kulu (n. 1000 euroa). Tupakointi on kielletty sisätiloissa ja pääovien edessä (pääoven tuulikaapissa on myös palohälytin, joka voi reagoida ovea avattaessa ulkoa tulevaan savuun). Rakennuksen päädyssä on tupakointipaikka.

Tapahtuman järjestäjille

Maksimikapasiteetti eli suurin sallittu henkilömäärä Isossasalissa, käytävällä, kokoustilassa ja keittiössä on yhteensä 60 henkilöä (sisältäen järjestäjät ja esiintyjät), joten Kramsulle voi ottaa sisään kerrallaan tuon määrän.

Muistathan tehdä tarvittaessa ilmoituksen yleisötilaisuudesta poliisille ja hakea myös meluvan eli tehdä meluilmoituksen Jyväskylän kaupungille. Ilmoituksen yleisötilaisuudesta ja melusta tekeminen kuuluu tapahtuman järjestäjälle. Lisätietoja ilmoituksesta yleisötilaisuudesta. Kokosimme pienen tietopläjäyksen tapahtuman järjestäjille luvista alasivulle. Jyväskylän kaupungin uusien ohjeiden mukaan meluilmoitus tulee tehdä kaikista äänentoistollisista tapahtumista pihalla oli kellonajat mitkä hyvänsä.

Uusissa tiloisssa on myös monta pientä huonetta, jotka on alivuokrattu taiteentekijöiden/kulttuurintekijöiden työhuoneiksi. Nämä alivuokralaiset voivat käyttää tilojaan 24/7, joten vaikka isosali tai jokin muu tila olisi vuokrattu yksityistilaisuuteen, niin noihin työtiloihin saattaa silti olla menossa näiden huoneiden vuokralaisia. Heidän työhuoneisiinsa ei saa mennä eikä heidän kulkuaan estää, kun vuokraa isoasalia tai muuta tilaa.

Kalenteria, josta voit tarkistaa onko Kramsulla vapaata löydät täältä. Kalenterissa näkyy vain varatut ajat, ei varattua tilaa, joten kysy jos olet vuokraamassa vain jotain vuokrattavissa olevista tiloista.

Lisätietoja ja yhteydenotot: makitorppa ( ät ) ylakulttuuri.fi.