Jäseneksi liittyminen ja kannatusmaksut

Jäsen- ja kannatusmaksuilla sekä tukituotetuloilla katamme mm. tilojen ylläpitokustannuksia ja tuotamme kaikille avoimia matalan kynnyksen kulttuuritapahtumia. Kiitos kaikille yhdistystä jo tukeneille kanssakulkijoille!

KANNATUSMAKSUT
Saaja: Yläkulttuuri ry
Tilinumero: FI98 4108 0012 7349 12
Viitenumero: 20255
Summa: Vapaavalintainen

TUKITUOTTEET
Yhdistyksen taiteellisia tukituotteita voi ostaa yhdistyksen tiloista niiden aukioloaikoina sekä yhdistyksen tapahtumissa. Tukituotteiden hinnat vaihtelevat noin 0,50–20 € välillä.

Jäsenrekisteripavelu Membook ja vuoden 2024 jäsenmaksut

Kaikki jäsenmaksut maksetaan jäsenrekisteripalvelu Membookin välityksellä.Laskut tulevat siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut rekisteröitymisen yhteydessä. Löydät ne myös Membookista Yläkulttuuri-yhteisön sivulta kohdasta ”Omat laskut”.

Lähetämme vanhoille jäsenille laskun jäsenmaksusta alkuvuodesta 2024. Jos olet uusi jäsen, löydät alempaa sivulta ohjeet rekisteröitymiseen ja maksuun. 

  • Vuoden 2024 jäsenmaksu:
    • jäseneltä vähintään 15 €
    • yhteisöjäseneltä vähintään 50 €
    • kannatusjäseneltä vapaavalintainen summa, kuitenkin vähintään 15 €
  • Mikäli sinulla on jäsenyyteen tai jäsenmaksuihin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä Yläkulttuuri ry:n hallitukseen: makitorppa ( ät ) ylakulttuuri.fi. 
  • Jos tarvitset teknistä tukea Membookiin rekisteröitymiseen tai palvelun käyttöön, ota yhteyttä suoraan heidän infoonsa. Vastaukset useimpiin kysyttyihin kysymyksiin löydät Membookin ohjesivulta.

Rekisteröityminen Membookiin

UUSI JÄSEN

Seuraa jompaa kumpaa alla olevaa linkkiä ja rekisteröidy Membookiin omalla sähköpostiosoitteellasi. Rekisteröityessä sinulta kysytään nimi ja yhteystiedot, oletko kannatus- tai yhteisöjäsen sekä jäsenmaksun tyyppi (jäsen/kannatusjäsen tai yhteisöjäsen). 

Muistathan rekisteröitymisen vahvistamisen jälkeen liittyä Membookissa yhteisön eli Yläkulttuuri ry:n sivulle ja pitää omat tietosi ajan tasalla! Näin viestit ynnä muut löytävät perille.

Jäsenmaksun maksaminen

UUSI JÄSEN

Kun olet vahvistanut rekisteröitymisen onnistuneesti, palvelusta lähtee sinulle vuorokauden kuluessa lasku, jolla voit maksaa vuoden 2024 jäsenmaksun. Maksuaikaa on 14 vuorokautta. Otathan yhteyttä Yläkulttuuri ry:n hallitukseen, mikäli tarvitset esimerkiksi lisää maksuaikaa.

Huom! Jos olet kannatusjäsen, maksa em. laskulla vapaavalintainen summa, kuitenkin vähintään 15 €. Kaikkien jäsenmaksulaskujen maksukenttä on avoin, joten voit myös jäsenenä tai yhteisöjäsenenä maksaa vähimmäishintaa suuremman summan. Jäsenmaksun lisäksi voit aina halutessasi tukea Yläkulttuuri ry:tä maksamalla yhdistyksen tilille kannatusmaksun.