|

11.2.2024 | Folk-ilta Kramsulla

Kramsunkatu 5, Jyväskylä. Liput 7/5 €. Klo 18.

Hoi Jyväskylä! Kramsulla rytisee laskiaissunnuntaina, kun folk-illassa esiintyvät Juhani Kuolevaisen sielu ja teot, Lempivärit sekä Folkjykä & Kuntoutujat! Tervetuloa nauttimaan musiikkia joka rokkaa ja hernesoppaa!

Liput 7/5 €
(Jos olet vähävarainen, laita meille viestiä. Kenenkään keikalle pääsy ei jää rahasta kiinni.)

JUHANI KUOLEVAISEN SIELU JA TEOT

Juhani Kuolevaisen sielu ja teot esittää minimalistista tekstimusiikkia, jossa kertojaääni käsittelee luopumista ja pysyvyyttä, läheisyyttä ja etäisyyttä. Laulun ja kitaran hienovarainen yhdistelmä tuo tekstit esityksen keskiöön.

Olet pitänyt silmäsi kiinni ja avaat ne. Katsot kauas ja lintu vilahtaa näkökenttäsi laidalla. Havahdut. Tunnustelet toiveitasi. Pelkäät paljon, mutta olet totisesti kiinni ihmisyydessä. Osa kiertokulkua ajassa ja ajattomuudessa.

• Spotify
https://open.spotify.com/artist/3x8mWiKdImd68qzWF82sx2…
• Youtube
https://www.youtube.com/channel/UC0Lcw_0jxKeQZX914yi_e0A
• Instagram
https://www.instagram.com/juhanikuolevaisensielujateot/…

LEMPIVÄRIT

Folk-indie-bändi Lempivärit ihastuttaa, koskettaa ja naurattaa tunnelmallisilla keikoillaan. Yhtye tuo yhteen laadukkaan ja monipuolisen musiikin, sekä yhdenvertaisuutta ja luonnonsuojelua käsittelevät tekstit, omakohtaisella otteella. Sävelmissä on kuultavissa vaikutteita muun muassa kansanmusiikista, klassisesta, jazzista ja singer-songwriter perinteestä. Kappaleet kuitenkin karkaavat genrerajojen ulottumattomiin, vieden kuulijan ennalta määrittelemättömiin paikkoihin ja tunnelmiin.

• Spotify
https://open.spotify.com/artist/5ozAHo5B9llDBYX6iOUfPO…
• Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCz8_6zAsihpv-RjFKQFRtmQ
• Instagram
https://www.instagram.com/lempivarit/?hl=fi

FOLKJYKÄ & KUNTOUTUJAT

Tamperelaisen Folkjykä & Kuntoutujien räväkkä indie rock herkistää ja tanssittaa. Kuusihenkinen yhtye yhdistelee pop-, rock- ja proge-elementtejä muun muassa akustisen kitaran, saksofonin ja sellon säveliin. Keskiössä ovat paitsi sykähdyttävät melodiat, myös maailmaa tarkastelevat sanoitukset, joissa ruoditaan isoja aiheita pilke silmäkulmassa. Folkjykä & Kuntoutujat soitti vuonna 2023 lähes 40 keikkaa, ja meininkiä ei livekeikoista puutu – kenkiä ei keretä tuijottelemaan kaiken heilumisen lomassa.

https://linktr.ee/folkjyka