Kuvassa on hiekkatie, jonka molemmilla sivuilla on vihreää nurmikkoa ja puita.

Uutta ja ihmeellistä Yläkulttuuri ry:n elämässä!!! Nimittäin, kohta on aika jättää rakas ja kotoisa Mäkitorppa ja siirtyä Kramsunkadun ISOMPIIN tiloihin! Jännittävää, haikeaa sekä monia uusia mahdollisuuksia!!

Kramsunkadulla meitä odottaa vanha puutalo suurella pihalla ja useita huoneita työtiloiksi, treeni- ja esiintymiskäyttöön sekä kaikenlaiseen hengailuun ja yhdessä tekemiseen.

Kuvan puistotie vie ihastuttavaan uuteen miljööseemme!

NYT tarvitsisimme teitä muuttoavuksi! Muutto tapahtuu syyskuun toinen viikonloppu 8.–10.9.2023. Tule mukaan fiilistelemään Mäkitorppaa, ihmettelemään uusia tiloja ja viettämään leppoisaa aikaa yhdessä. Palaamme tarkempiin muuttoaikatauluihin sekä vielä kaikkeen muuhunkin muuttoon liittyvään. ❤

MYÖS, tarvitsisimme Kramsunkadulle yhteiseen käyttöön kaikenlaista. Vinkkaile, jos voisit lahjoittaa tai lainata jotakin seuraavista: pyykkikone, sankoja, ikkunanpesin, ikkunankuivain, litramitta, käsipyyhkeitä, roskakoreja, kierrätysastioita (keittiöön), pullonkeräysastia, astianpesuharjoja, lakaisuharja, käsisaippuapulloja, lattiaharjasetti, WC-harjasetti.

Meidät tavoittaa sähköpostitse makitorppa ( ät ) ylakulttuuri.fi taikka Facebookista ja Instagramista viestillä.