|

Päivätanssit Mäkitorpan pihalla heinä-elokuussa

Huom! Aloituskerta on siirretty keskiviikkoon 20.7. Muut Päivätanssit pysyvät paikoillaan, jollei toisin ilmoiteta.

Mäkitorpan takapihalla nautitaan 13.7. alkaen joka toinen keskiviikko kesäisestä musiikista ja pitkistä päivistä, sään niin salliessa. Muun muassa Aamun tapahtumista tutut DJ:t yksi sekä Occu takaavat yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa leppoisan tunnelman ja kepeää tanssitusta genreä katsomatta. Mäkitorpan kioski tarjoilee mahdollisuuksien mukaan pientä maksua vastaan kesäherkut: jäätelöt, kahvit ja teet. Mukaan voi toki napata myös omat eväät, ja ennen kaikkea kaverit! FB-tapahtuman löydät täältä.

►ALTERNATIVE/AMBIENT/DISCO/DUB/ELECTRO/EXPERIMENTAL/FOLK/HOUSE/INDIE/JAZZ/POP/RAP/REGGAE/ROCK/SOUL/TECHNO/TRANCE/TRIPHOP/UKG/WORLD/WHATNOT►

¿:: joka toinen keskiviikko ⧗ klo 16–22 ☼ säävarauksella € ilmainen sisaanpääsy/vapaaehtoinen kolehti ::?

➊ 13.7. Occu & yksi —> 20.7.
➋ 27.7. Occu & yksi + Avaruuskatti
➌ 10.8. Occu & yksi + PdLc + Elli
➍ 24.8. Occu & yksi + mahdollisuus osallistua Janette Leinon enkaustiikkamaalaustyöpajaan, tarvikkeet sisältävää osallistumismaksua vastaan (https://www.instagram.com/janetteleino.art/ // https://www.instagram.com/ihmeellinenkulttuuri/)

Tapahtuma on ilmainen, joskin Päivätanssien jatkuvuuden kannalta ovat vapaaehtoiset kolehdit tervetulleita näin hyväksi kokiessanne ♥ Suosittelemme myös liittymään Yläkulttuuri ry:n jäseneksi (15 €), tai osallistumaan kannatusmaksulla (vapaavalintainen summa) Mäkitorpan matalan kynnyksen kulttuuritoiminnan tukemiseen. Mäkitorpan kulttuurielämä joutuu valitettavasti kamppailemaan olemassaolostaan, jonka vuoksi on suotavaa ainakin allekirjoittaa sen jatkuvuutta kannattava kuntalaisaloite.

Päivätanssit yhdessä Yläkulttuuri ry:n kanssa järjestää
:: Occu (aka Hallukallo) :: https://soundcloud.com/hallukallo // https://hallukallo.bandcamp.com/
:: yksi :: https://soundcloud.com/acidaku

Vierailevat DJ:t
:: drS :: https://soundcloud.com/miksudrs
:: Avaruuskatti (aka Taru O. Lento) :: https://www.mixcloud.com/Avaruuskatti/ // https://soundcloud.com/taru-olento
:: PdLc (aka DeLic) :: https://soundcloud.com/pdlc-1 // https://soundcloud.com/p-delic
:: Elli :: https://soundcloud.com/ellielli666

Mäkitorpan sijainti:
Pitkäkatu 25, 40700 Jyväskylä : pienellä kukkulalla Pitkäkadun Kukkatalon vieressä : kulku takapihalle sisä- tai ulkokautta.