|

15.6.2023 | Puutarhajuhlat & valtuuston jatkot

Artikkelikuva, jossa näkyvät Mäkitupa ja Mäkitorppa. Kuvateksti: Pitkäkatu 25 Puutarhajuhlat & valtuuston jatkot to 15.6. klo 17-20.

Tervetuloa juhlistamaan ainutlaatuista miljöötä ja yhteisöllisyyttä Pitkäkatu 25:n pihapiiriin torstaina 15.6.2023 klo 17 alkaen. Tapahtuma päättyy noin klo 20:30–21. Facebook-tapahtuman löydät täältä.

Maailmankuulu Tuk Tuk Travellers tarjoilee ilmaista vegaanista, gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa niin kauan kuin sitä riittää. Illan esiintyjiä ovat DJ Hi7eHi7e, Lempivärit-yhtye, Päätepiste sekä Jesus Delorean Väisänen -yhtye.

Aikataulu:

  • 17:00 Tervetuloa Puutarhajuhliin
  • 17:00–19:00 Kuvauta itsesi Pitkäkatu 25 karnevaalikyltin kanssa tai pihapiirissä
  • 17:30–19:30 Luo oma pieni kangasmuisto puutarhajuhlista kangasväreillä

Haluamme kokoontua juhlistamaan sitä yhteishenkeä ja lämpöä, jota olemme saaneet kokea yhdessä puolustaessamme Pitkäkatu 25:n kulttuurihistoriaa, perinnemaisemaa, yhteisöllisyyttä ympäristöä. Ota halutessasi oma piknikpeitto sekä -herkut mukaan, joiden kera on mukava istahtaa alas miljöön tunnelmista sekä näkymistä nauttimaan. Lempiystävät kainalossa on myös erittäin suositeltava tapahtumavaruste.

Kerro tapahtumasta ystäville, perheenjäsenille, naapureille ja vastaantulijoille ja tehdään näistä yhdessä ihanat juhlat! Ja kiitos tuestasi! Lämpimästi tervetuloa!

Kesäterveisin Mäkituvan ja Mäkitorpan toimijat, alueen asukkaat, muut kaupunkilaiset sekä esiiintyjät

Allekirjoita adressi, jotta Pitkäkatu 25:n kulttuurimiljöö säilyisi kaupunkilaisilla: https://adressit.com/pitkakatu25